Op zondag 27 september 2020 start onze eerste KIDZFUN MOVE herfst lessenreeks voor kleuters.

In de bewegingslessen ligt het accent op de algemene ontwikkeling van de vaardigheden.

Deze brede ontwikkeling is noodzakelijk om op latere leeftijd een keuze te maken voor een bepaalde sport.

 

Locatie: Basisschool Stene - Steensedijk 352 - 8400 Oostende (rode turnzaal)

Home

Beste ouders ,

Beste kidz,

We zijn ondertussen opnieuw gestart met de kampen.  We doen er alles aan om de kampen vlot te laten verlopen, rekeninghoudend met de coronamaatregelen. 

We vragen dan ook aan alle ouders, oma's en opa's, ..., om samen met ons mee te werken om het kamp iedere dag vol plezier te kunnen opstarten en afsluiten : 

ophaalmomenten : 

- einde kamp : tussen 15u50 en 16u00 

- einde kamp na-opvang : tussen 16u50 en 17u00

De kindjes zullen klaar zitten om met hun mama, papa, oma of opa te worden opgepikt aan de inkom.  

Wil je toch je kindje op een ander moment ophalen (uitzonderlijk en wegens dringende redenen) dan kan dit enkel indien U ons dit hebt meegedeeld in de morgen of ons telefonisch hebt verwittigd !

0498/790442

Wij kijken er alvast naar uit om onze KIDZ terug te zien.

smiley

Tot binnenkort

KIDZFUN TEAM

 

 

Wie  zijn wij ?

Ons KIDZFUN TEAM bestaat uit ervaren kleuterleid(st)ers en gediplomeerde sportmonitoren die zowel de kleuters als de kinderen uit de lagere school een leuke en leerrijke thema en/of sport- en spelweek bezorgen en dit tijdens de schoolvakanties.  Er wordt gezorgd voor voor- en naschoolse opvang.  Je hebt tevens de keuze om de kids volle of halve dagen te laten deelnemen aan onze kampen.

We zijn tijdens en voor de kampen telkens bereikbaar op het gsm-nummer 0498/790442.

De vzw werd opgericht in 2011 door Christel Peene en Mario Lusyne (leerkracht lich.opvoeding/bewegingsopvoeding), Geraniumlaan 52 te 8400 Oostende.
Pieter De Rijcke (leerkracht lich.opvoeding) zal instaan voor het weekprogramma en de organisatie ter plaatse.

Kleuterkampen

De kleuters zullen op een speelse manier door allerhande basisvaardigheden hun grote en fijne motoriek verder ontwikkelen.
Ons aanbod bestaat uit bal– en tikspelen, turnen, kinderdans, crea-activiteiten enz. Ze worden hierin begeleid door ervaren kleuterleid(st)er(s). 
De allerkleinsten onder ons gaan op het eind van de week niet alleen met een t-shirt of gadget naar huis maar ook met een mooi knutselwerkje !

Omnisport en spelkampen

De kinderen vanaf het 1ste t.e.m. het 6de leerjaar kunnen dagelijks genieten van een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan sporten en opgebouwde spelvormen.
De deelnemers zullen ook kennismaken met diverse gezelschapsspelen waarbij we op een rustige manier 'vriendschap en samenspel' tussen de kinderen bevorderen.

Zo krijgen alle deelnemers uit de lagere school een sport- en spelweek op maat voorgeschoteld.  Ook zij gaan naar huis met een t-shirt of gadget :-)